Om oss

Hvem er Frontflow
Vi er tidligere bedriftsledere som har konstruert og oppdatert likviditetsprognoser hundrevis av ganger og sett hvor tidkrevende og verdifullt det er. Gjennom å levere bedre grep om likviditet til andre ønsker vi å bygge opp erfaring nok til å lage stadig mer automatiserte systemer for å levere slik innsikt til bedrifter som trenger det.

Vår motivasjon
Vi driver Frontflow for å gjøre vårt for at norske bedrifter og bedriftseiere skal ha et like godt bilde av fremtiden som de har av fortiden. Vekstbedrifter og bedrifter med utfordringer har spesielt god nytte av oppdaterte likviditetsprognoser og er også bedrifter som dersom de lykkes vil bidra mest til fortsatt økonomisk vekst. Med bedre kontroll på llikviditet vil vi bidra til færre konkurser, raskere vekst og høyere avkastning for eiere gjennom riktig utbytte.


Hvorfor ikke bare la regnskapsføreren gjøre det?
Dersom du har en regnskapsfører som kan gjøre jobben like bra eller bedre og ikke minst like billig så gratulerer – da trenger du ikke oss! Dersom du har en regnskapsfører som er mer opptatt av det som har skjedd enn det som kommer til å skje så liker vi å tro at vi er verdt et forsøk.